we'll heat you, not the planet!

Hej!

Wij stellen ons even voor: Henk Jan, Erik en Jos. Lees hier wat onze drijfveren zijn om volledig voor duurzame energie te gaan. Een persoonlijke benadering staat bij ons voorop. Dit betekent jouw eigen energiespecialist waar je rechtstreeks contact mee hebt en die direct beschikbaar is voor vragen en advies. Jouw wensen en smaak zijn de basis. Als oprichters weten wij uit ervaring hoe belangrijk dat is.

H

Henk Jan Röfekamp

Een geboren Fries die in 2006 zijn loopbaan als zelfstandig ondernemer in de betonindustrie vervolgde. Een echte verbinder. Voor wie langjarige relaties belangrijker zijn dan kortstondige resultaten. Bourgondische levensstijl met veel ruimte voor echte liefde en oprechte vriendschap. Bekommert zich om de generaties na hem.

E

Erik Meijer

Geboren en getogen elektronica en witgoedwinkelier uit het hart van mooi Fryslân. Muzikaal talent met een absolute voorliefde voor de rauwe blues. Bij voorkeur tot in de kleine uurtjes omringd met aangenaam gezelschap.Al jaren gespecialiseerd in zonnepanelen en klimaatbeheersing in huis. Samen bouwen aan een duurzame toekomst. Planet first! Deze ultieme droom heeft een aanstekelijk effect.

J

Jos Coops

Ondernemende tandarts uit Groningen wiens droom – een tandheelkundig ziekenhuis – werkelijkheid is geworden. Een visionair. Collectief gewin hoog boven persoonlijk succes. Delen is vooral vermenigvuldigen. Stond aan de basis van Sportstroom. Optimist in hart en nieren. Eerst luisteren, dan pas handelen. Bovendien een familieman én een gezelligheidsdier. Met elkaar op zoek naar nieuwe mogelijkheden voor de toekomst.