Infraroodverwarming voor de badkamer

Waarom Infraroodverwarming in de Badkamer?

De badkamer is een plek waar comfort en warmte essentieel zijn. Niemand wil uit een warme douche stappen in een koude ruimte. Maar conventionele verwarmingssystemen zijn vaak niet efficiënt en duurzaam. Daarom bieden wij een modern, veilig en energie-efficiënt alternatief: infraroodverwarming.

Voordelen in de Badkamer

  • Droge Warmte: Vermindert vocht en schimmelvorming.
  • Energiebesparing: Efficiënte verwarming vermindert energiekosten.
  • Gasloos: Een stap in de richting van een duurzamere toekomst.
  • Geen Onderhoud: Eenvoudig schoon te houden en duurzaam in gebruik.

Hoe Werkt het?

Directe Warmte

In tegenstelling tot conventionele verwarmingssystemen verwarmen onze infraroodpanelen niet de lucht, maar de objecten en mensen in de ruimte. Dit resulteert in een meer gebalanceerd en comfortabel warmtegevoel, vergelijkbaar met zonnestraling.

Eenvoudige Installatie

Onze panelen zijn eenvoudig te installeren en kunnen worden aangesloten op bestaande stroompunten in de badkamer. Ze zijn ook makkelijk verplaatsbaar, wat extra flexibiliteit biedt bij het herinrichten van de ruimte.

Veilig en Gezond

Geen Lichtuitstoot

Infrarood verwarming geeft géén zichtbaar licht, waardoor het perfect is voor de intieme sfeer van de badkamer.

Beter voor de Luchtwegen

Omdat er geen luchtcirculatie is, wordt de verspreiding van stof en huismijt tot een minimum beperkt, wat voordelig is voor mensen met allergieën en ademhalingsproblemen.


Ervaar het Zelf bij Wellheat

Ben je benieuwd hoe infraroodverwarming aanvoelt en wil je het zelf ervaren? Bezoek ons Wellheat Experience Home in Drachten of een van onze dealers in Nederland.