Infraroodverwarming voor de caravan, camper of boot

Waarom Kiezen voor Infraroodverwarming in Mobiele Woonruimtes?

Reizen met een caravan, camper of boot betekent vaak inleveren op comfort, vooral als het gaat om verwarming. Wellheat biedt met infraroodverwarming een ideale, duurzame en comfortabele oplossing om je reiservaring naar een hoger niveau te tillen.

Duurzaam Reizen: Van het Gas Af

Reizen en verwarmen zonder de planeet te belasten? Het is mogelijk. Onze infraroodpanelen zijn een geweldig alternatief voor traditionele verwarmingssystemen die gebruik maken van aardgas. Met de opkomst van duurzame energiebronnen, zoals zonnepanelen, kun je nu op een milieuvriendelijke manier je mobiele woonruimte verwarmen.

Hoe Werkt het?

Infrarood vs Convectie

In tegenstelling tot convectieverwarming, die de lucht verwarmt, richten onze infraroodpanelen zich op het verwarmen van objecten en oppervlakken. Dit zorgt voor een natuurlijk en gelijkmatig warmtegevoel, vergelijkbaar met de warmte van de zon.

Installatiegemak

De installatie van onze panelen is eenvoudig en ze zijn makkelijk aan te sluiten op stroompunten. Ideaal voor onderweg, zonder ingewikkelde aansluitingen of dure installatiekosten.

Voordelen op een Rij

Energiebesparing

Doordat je de objecten in de ruimte verwarmt en niet de lucht, is de warmte veel efficiënter en voelt de ruimte sneller warm aan.

Geen Onderhoud

Onze panelen zijn onderhoudsvrij. Eenmaal geïnstalleerd kun je jarenlang genieten van een betrouwbare warmtebron.

Mobiliteit

De panelen zijn eenvoudig los te koppelen en daarmee makkelijk mee te nemen wanneer je van locatie verandert.

Gezondheidsvoordelen

Omdat er geen luchtcirculatie plaatsvindt, vermijd je de verspreiding van stof en huismijt, wat beter is voor de luchtwegen.

Lange Levensduur

Onze panelen gaan bij normaal gebruik 20 tot 25 jaar mee, zonder dat de warmtestraling noemenswaardig afneemt.

Ervaar het Zelf: Wellheat Experience Home

Benieuwd naar hoe het echt voelt? Bezoek ons Wellheat Experience Home in Drachten of een van onze dealers in Nederland om het zelf te ervaren.