Infraroodverwarming voor de woonkamer

Ben je op zoek naar een duurzame en comfortabele manier om je woonkamer te verwarmen? Dan is infrarood verwarming de juist keuze voor je woonkamer. Onze infraroodpanelen bieden een warmte die vergelijkbaar is met die van de zon, maar dan zonder de schadelijke effecten voor de planeet. Bovendien is het een stuk vriendelijker voor je portemonnee. Lees verder om te ontdekken waarom infrarood verwarming de juiste keuze is voor jouw woonkamer.

Waarom kiezen voor infrarood verwarming panelen in de woonkamer?

De noodzaak om van aardgas af te stappen wordt steeds urgenter, vooral nu de energieprijzen door het dak gaan. Als je je afvraagt hoe je deze overstap kunt maken, biedt Wellheat de oplossing: infraroodverwarming. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar ook een duurzame en kosteneffectieve manier om je huis te verwarmen.

Duurzame infrarood verwarming in de woonkamer

Infraroodverwarming heeft geen CO2-uitstoot en kan worden gevoed door duurzame elektriciteit, zoals die van zonnepanelen. Zo werk je mee aan een duurzamere toekomst, zonder in te leveren op comfort.

Hoe werkt het infrarood verwarming in de woonkamer?

Infraroodverwarming is een ander beestje dan de traditionele convectieverwarming. Waar convectieverwarming de lucht verwarmt, richt infraroodverwarming zich op het verwarmen van objecten en mensen in de ruimte.

Het Gevoel van Zonnewarmte in Huis

Onze panelen zorgen voor een warmte die aanvoelt als een zonnestraal op een koude dag. Ze verwarmen de objecten in je woonkamer, die op hun beurt de warmte weer afgeven aan de ruimte. Hierdoor heb je een constante en comfortabele temperatuur, precies waar je het wilt.

Voordelen van Infrarood verwarming in de woonkamer door Wellheat

Droge Warmte

Infrarood verwarming geeft een droge warmte, waardoor je geen last hebt van ongewenste vochtophoping in je woonkamer.

Energiebesparing

Onze panelen zijn zo ontworpen dat ze uiterst energie-efficiënt zijn. Je bespaart op je energiekosten terwijl je je steentje bijdraagt aan een beter milieu.

Nauwelijks Onderhoud

Eenmaal geïnstalleerd, vergen onze panelen nauwelijks onderhoud. Ze zijn makkelijk schoon te maken en gaan tot wel 25 jaar mee.

Beter voor de Luchtwegen

Doordat er geen sprake is van luchtcirculatie, verminder je de aanwezigheid van stof en huismijt. Dat is een win-win voor jou én je gezondheid.

Ervaar zelf infrarood verwarming voor de woonkamer in onze Wellheat Experience Home

Nieuwsgierig geworden? Bezoek ons Wellheat Experience Home in Drachten of een van onze dealers in Nederland. Hier kun je zelf ervaren hoe aangenaam en effectief infraroodverwarming is.