Infraroodverwarming voor kantoor en bureau

We’ll Heat You, Not the Planet

Ben je op zoek naar een duurzame en efficiënte manier om je kantoor of werkruimte te verwarmen? Kijk niet verder. Bij Wellheat zijn we gespecialiseerd in infraroodverwarming, een technologie die zowel goed is voor je portemonnee als voor de planeet.

Waarom Infraroodverwarming de Toekomst is

We horen het overal: we moeten van het aardgas af. En in een tijd waarin energieprijzen door het dak gaan, is infraroodverwarming de perfecte oplossing. Het is niet alleen milieuvriendelijk, maar je bespaart er ook flink mee op je energierekening. Het is dus zowel een duurzame als financieel verstandige keuze.

Gasloos en Geen CO2-Uitstoot

Bij Wellheat geloven we in een wereld zonder schadelijke uitstoot. Onze infraroodpanelen werken op duurzame elektriciteit, bijvoorbeeld van zonnepanelen, en maken het gebruik van aardgas volledig overbodig.

Hoe Werkt Het?

Traditionele Verwarming vs Infrarood

In tegenstelling tot traditionele convectie verwarming, die de lucht verwarmt, richten onze infraroodpanelen zich op het verwarmen van objecten en massa. Dit creëert een stabiele en aangename warmte, vergelijkbaar met het warmtegevoel van de zon.

Eenvoudig en Flexibel

Het is zo simpel als het maar kan. De panelen worden aangesloten op een stroompunt en je kunt ze eenvoudig verplaatsen of zelfs de temperatuur per werkplek instellen.

Voordelen: Niet Alleen Warmte

Gezonder voor de Luchtwegen

Onze infraroodverwarming circuleert de lucht niet, wat betekent dat er geen stof of huismijt rondzweeft. Dit is een groot voordeel voor mensen met luchtwegaandoeningen of allergieën.

Weinig tot Geen Onderhoud

Je hoeft je geen zorgen te maken over complexe onderhoudsschema’s of reparaties. Onze panelen zijn bijna onderhoudsvrij.

Lange Levensduur

Bij normaal gebruik hebben onze infraroodpanelen een levensduur van 20 tot 25 jaar zonder noemenswaardige afname in warmtestraling.

Ervaar het Zelf!

Woorden schieten tekort als het gaat om de ervaring van infraroodverwarming. Daarom nodigen we je graag uit voor een bezoek aan ons Wellheat Experience Home in Drachten of bij een van onze dealers in Nederland.

Vragen?

Heb je nog vragen over hoe infraroodverwarming kan bijdragen aan een beter en duurzamer kantoor? Wij staan klaar om al je vragen te beantwoorden en je te begeleiden naar een duurzamere toekomst.

Dus waar wacht je nog op? Stap vandaag nog over op Wellheat infraroodverwarming en maak van jouw kantoor een toonbeeld van duurzaamheid en comfort.