Infraroodverwarming voor een woning

Waarom Kiezen Voor Wellheat Infraroodverwarming?

Je hebt het vast al gehoord: we moeten van het aardgas af. Maar hoe pak je dat aan zonder in te leveren op comfort? Wellheat is jouw antwoord. Onze infrarood panelen geven een zachte, natuurlijke warmte die vergelijkbaar is met zonnestraling. En het beste van alles? Ze zijn duurzaam en vriendelijk voor je portemonnee!

Van het Gas Af met Wellheat

Als je de traditionele HR-ketels en gaskachels zat bent, ben je niet alleen. Steeds meer mensen zoeken naar gasloze alternatieven die zowel milieuvriendelijk als kostenefficiënt zijn. Wellheat infrarood panelen zijn een schone en duurzame oplossing, zonder CO2-uitstoot.

Wat Is Duurzame Warmte?

Met Wellheat verwarm je op een duurzame manier. Onze panelen draaien op groene stroom die bijvoorbeeld uit zonnepanelen komt. Geen schadelijke uitstoot, alleen maar warmte waar je je goed bij voelt.

Hoe Werkt Infraroodverwarming?

Infrarood vs Convectie

Traditionele verwarmingssystemen zoals wandradiatoren en vloerverwarming verwarmen de lucht. Het probleem? Lucht koelt snel weer af. Infrarood verwarming werkt anders.

Zonnewarmte in Huis

In plaats van lucht te verwarmen, verwarmen Wellheat infrarood panelen de massa en objecten in een kamer. Deze houden de warmte langer vast en zorgen voor een aangename, constante temperatuur. Net als de zon op een koude, maar heldere dag.

Geen Licht, Alleen Warmte

Ondanks de naam geeft infraroodverwarming géén zichtbaar licht. Het gaat puur om de stralingswarmte die jij en je woning comfortabel houden.

Voordelen van Wellheat Infraroodverwarming

Droge Warmte

Zeg vaarwel tegen vochtproblemen. Infrarood verwarming zorgt voor een droge warmte die ongewenste vochtophoping tegengaat.

Energiebesparing

Wellheat panelen zijn efficiënt en maken het gebruik van kostbaar aardgas overbodig.

Onderhoudsvrij

Je hoeft bijna niks te doen om je panelen in topconditie te houden. Ze zijn eenvoudig schoon te maken en vergen nauwelijks onderhoud.

Flexibiliteit

De panelen zijn makkelijk te verplaatsen. Handig als je je woning wilt herinrichten!

Gezonde Luchtkwaliteit

Omdat er geen luchtcirculatie is, verminder je de kans op rondzwevend stof en huismijt.

Lange Levensduur

Onze panelen zijn zo ontworpen dat ze tot wel 25 jaar meegaan zonder verlies aan warmtestraling.

Ervaar het Zelf in Onze Wellheat Experience Home

Woorden zijn mooi, maar ervaring zegt alles. We nodigen je uit om de Wellheat infrarood panelen zelf te komen ervaren in ons Experience Home in Drachten of bij een van onze dealers in Nederland.

Ben je klaar voor een duurzamere, comfortabelere manier van verwarmen? Maak dan nu een afspraak en ontdek wat Wellheat voor jouw woning kan betekenen!